Award winning property professionals
DutchEnglishFrenchGermanItalianSpanish
Tel: +34 952 781000Tel: +44 208 0900 858

Day 48/15 – Friday 1st May –15 days of Spanish lock down

Happy May Day! 

When I walked Majic this morning, the streets were even quieter than ever.  I guess it is a holiday and all the shops are shut!

So the rules for the lifting of the lock down have been confirmed and are now crystal clear.  Let’s see how it pans out tomorrow

On Monday my plan is to leave my kitchen…  Power in the office has finally been restored!  It’s been interesting being at home these past weeks and great to see the guys all day, but my productivity will certainly go up. I am looking forward to some more structured office hours.

Answers to the sample of Eamon’s devious questions and a request from me below…

1. How many kg of olives does it take to make a litre of extra virgin olive oil?
Answer: 5-6

2. How many pints Guinness sold per day globally?
Answer: about 10 million

3. Before Mt Everest was discovered, what was the tallest mountain in the world?
Answer: Mt Everest was always the tallest mountain, it just hadn’t been discovered…

4. In Spain, is it legal for a man to marry his widow’s sister?
Answer: no (he is dead)

5. Charlie Chaplin came first in a Charlie Chaplin look-alike contest – True or False?
Answer: False (apparently he came 3rd)

6. If humans DNA was uncoiled, how many miles long would it be?
Answer: 10 billion miles (earth to Pluto and back)

7. What’s the lifespan of Wild Oyster?
Answer: 30-40 years

8. Who uses more of their brains each day (man or woman)?
Answer: Woman

9. How many new golf balls are sold in US each year?
Answer: 360,000,000

10. “We have a 5 billion dollar website. I have so many websites. I have them all over the place…     hire people… it costs me three dollars” Did Trump says this (or did Eamon make it up)?
 Answer: Not even Eamon could make that up!!!

PLEASE HELP….
I am quiz master on Thursday. If you have any devious questions, or curious facts I can use in the quiz, please do forward them to me. Thank you!

Have a great weekend,

Anthony

Featured Properties
1 84e341d8bbd82f345ae3462e12485f3f - Lion Trust Spain

Semi-Detached House

Impressive house in Santa Clara Golf with fantastic golf and mountain views Property: Well located ...
    • 3 4 €499,000

1 84e341d8bbd82f345ae3462e12485f3f - Lion Trust Spain

Ground Floor Apartment

Front line beach apartment with wonderful sea view and private pool Impressive 2 bedroom / 2 bathro ...
    • 2 2 €599,000

1 84e341d8bbd82f345ae3462e12485f3f - Lion Trust Spain

Detached Villa

ELEGANT FOUR BEDROOM PRIVATE FAMILY VILLA IN LA QUINTA If you are searching for special family home, ...
    • 4 5 €2,495,000

1 84e341d8bbd82f345ae3462e12485f3f - Lion Trust Spain

Ground Floor Apartment

Beachside stylish 2 bedroom and 2 bathrooms apartment fully renovated to the highest standards in fa ...
    • 2 2 €349,000

1 84e341d8bbd82f345ae3462e12485f3f - Lion Trust Spain

Ground Floor Apartment

This wonderful, fully renovated 3-bedroom, 3-bathroom ground floor apartment located in Marina Puent ...
    • 3 3 €3,495,000

1 84e341d8bbd82f345ae3462e12485f3f - Lion Trust Spain

Penthouse

A beautiful, modern penthouse up on the mountains just before Marbella town, above the Costa del Sol ...
    • 2 2 €499,000

1 84e341d8bbd82f345ae3462e12485f3f - Lion Trust Spain

Residential Plot

PLOT WITH PROJECT AND LICENSE OF SINGLE-FAMILY HOUSING IN THE AREA OF NUEVA ANDALUCÍA, NEAR PUERTO B ...
    • 0 0 €449,000