Happy May Day!
When I walked Majic this morning, the streets were even quieter than ever. I guess it is a holiday and all the shops are shut!
So the rules for the lifting of the lock down have been confirmed and are now crystal clear. Let’s see how it pans out tomorrow…
On Monday my plan is to leave my kitchen… Power in the office has finally been restored! It’s been interesting being at home these past weeks and great to see the guys all day, but my productivity will certainly go up. I am looking forward to some more structured office hours.
Answers to the sample of Eamon’s devious questions and a request from me below…
1. How many kg of olives does it take to make a litre of extra virgin olive oil?
Answer: 5-6
2. How many pints Guinness sold per day globally?
Answer: about 10 million
3. Before Mt Everest was discovered, what was the tallest mountain in the world?
Answer: Mt Everest was always the tallest mountain, it just hadn’t been discovered…
4. In Spain, is it legal for a man to marry his widow's sister?
Answer: no (he is dead)
5. Charlie Chaplin came first in a Charlie Chaplin look-alike contest – True or False?
Answer: False (apparently he came 3rd)
6. If humans DNA was uncoiled, how many miles long would it be?
Answer: 10 billion miles (earth to Pluto and back)
7. What’s the lifespan of Wild Oyster?
Answer: 30-40 years
8. Who uses more of their brains each day (man or woman)?
Answer: Woman
9. How many new golf balls are sold in US each year?
Answer: 360,000,000
10. “We have a 5 billion dollar website. I have so many websites. I have them all over the place... hire people... it costs me three dollars” Did Trump says this (or did Eamon make it up)?
Answer: Not even Eamon could make that up!!!
PLEASE HELP….
I am quiz master on Thursday. If you have any devious questions, or curious facts I can use in the quiz, please do forward them to me. Thank you!
Have a great weekend,
Anthony
Las Chapas Finca - Cortijo
Country estate in the East of Marbella, for nature lovers. Great opportunity to build a dressage and ...-
- 5 4.5 €2,700,000
Elviria Middle Floor Apartment
Middle Floor Apartment for sale in Colorado Hills, Elviria, Costa del Sol. This stylish property off ...-
- 2 2.5 €450,000
Las Lagunas Middle Floor Apartment
Bright 3‑bedroom apartment with pool views in Mijas – Ideal for families For sale: fantastic apartm ...-
- 3 2 €283,160
Nueva Andalucía Townhouse
Top renovated 4 bedroom townhouse with beautiful golf views Newly renovated 4-bedroom townhouse l ...-
- 4 3 €949,000
Las Chapas Finca - Cortijo
Country estate in the East of Marbella, for nature lovers. Great opportunity to build a dressage and ...-
- 5 4.5 €2,700,000
Elviria Middle Floor Apartment
Middle Floor Apartment for sale in Colorado Hills, Elviria, Costa del Sol. This stylish property off ...-
- 2 2.5 €450,000
Las Lagunas Middle Floor Apartment
Bright 3‑bedroom apartment with pool views in Mijas – Ideal for families For sale: fantastic apartm ...-
- 3 2 €283,160
Nueva Andalucía Townhouse
Top renovated 4 bedroom townhouse with beautiful golf views Newly renovated 4-bedroom townhouse l ...-
- 4 3 €949,000